Herinnering VvE-bijdrage

Herinnering VvE-bijdrage

Zoekt u een voorbeeld herinnering VvE-bijdrage? Bij Wetboek Plus geloven wij in de kracht van delen. Gratis en beschikbaar voor iedereen. Daarom bieden wij verschillende voorbeeld documenten aan die gratis en op eigen risico gebruikt kunnen worden. Hieronder treft u een voorbeeld voorbeeld herinnering VvE-bijdrage.

VvE-bijdrage

De VvE-bijdrage wordt door alle appartementseigenaren betaald. Met de bijdragen worden de gemeenschappelijke kosten gedekt. Denk bijvoorbeeld aan: het afsluiten van verzekeringen en kosten voor regulier onderhoud of schoonmaak.

De bijdrage wordt jaarlijk in een begroting vastgesteld. De bijdrage kan per appartement verschillen, de hoogte hangt af van onder meer, de hoogte van de begroting en de grootte van het appartement.

Herinnering VvE-bijdrage

Iedere appartementseigenaar is verplicht de VvE-bijdrage te betaling. Vaak moet voor het beging van de maand worden betaald. Als niet (op tijd) wordt betaald, kan een betalingsherinnering worden gestuurd. In een herinnering wordt een betalingstermijn om alsnog te betalen gegeven. Vaak wordt hiervoor een termijn van 14 dagen geboden.

Download de Herinnering VvE-bijdrage