Nieuwe functie Peter R. de Vries: directeur van een advocatenkantoor!

20 december 2017

Na misdaadverslaggever, presentator en voetbalmakelaar wordt Peter R. de Vries nu algemeen directeur van het nieuwe Amsterdamse advocatenkantoor: De Vries & Kasem. Het kantoor, dat is gevestigd vlakbij de Johan Cruijff Arena, gaat zich bezighouden met de vakgebieden: cybercrime, mediarecht, sportrecht, ondernemingsrecht en strafrecht. Peter R. de Vries is overigens enkel directeur van het nieuwe kantoor, en – uitdrukkelijk – geen advocaat of zelfs jurist. Hij kan alleen op uitdrukkelijk schriftelijk verzoek van cliënten en op eigen titel advies- en deskundigenwerkzaamheden verrichten!

Peter R. de Vries werkt wederom samen met zijn zoon!

Het kantoor bestaat uit zeven juristen, onder wie De Vries’ zoon Royce, die wél advocaat is. Vader Peter de Vries is (logischerwijs) ook geen partner bij het nieuwe advocatenkantoor. Samen met Royce de Vries, zijn Khalid Kasem en Yasemin Ay de partner. Samen met ‘good old‘ Peter R. vormen zij het bestuur van het kantoor. De (voormalig?) misdaadverslaggever benadrukt dat hij niet zal optreden in procedures en dat hij zich alleen op uitdrukkelijk verzoek van cliënten met hun zaak zal bemoeien ‘als het gaat om onderzoek, advies, een second opinion of mediakwesties’.

Het is niet de eerste keer dat Peter R. de Vries samen gaat werken met zijn zoon Royce. De twee runnen ook samen een bedrijf in de voetbalmakelaardij.

Nevenwerkzaamheden: tv-werkzaamheden en voetbalmakelaardij

Vooralsnog blijft Peter R. de Vries (al) zijn andere werkzaamheden er gewoon naast doen. Tegen de Volkskrant verklaart Peter: ‘dat bedrijf (red. zijn voetbalmakelaardij) zit in hetzelfde gebouw, dus dat is alleen maar praktisch. Verder werk ik zeven dagen in de week. Het is een kwestie van goed plannen en efficiënt werken, maar dat ben ik gewend.’

Peter R. de Vries maakte zijn nieuwe functie via Twitter bekend:

 

Geschreven door